• Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Mikä heija?

Heija on synonyymi sanalle kehto. Heijan tuotteet ovat huolella, käsin ja ilolla valmistettuja. Perinnetekstiilit ja menneet käsityötekniikat puhuttelevat minua, vanha aika näkyy tuotteissa vaikutteina. Materiaalit ovat laadukkaita, suurelta osin kotimaisia ja tuotteet ovat kokonaan minun valmistamiani.

 

Heijastava nauhaheija auttaa sinua näkymään liikenteessä ja on lisäturva pimeällä liikkuessasi. Nauhaheija heijastaa molemmin puolin, sivuissa erilaiset nauhat. Nauhaheijan koko on noin 45mm x 100mm. 2-3 mm paksuisen kuminauhalenkin pituus on noin 70mm. Kiinnitä kumilenkki vetosilmukalla vetoketjun vetimeen, napinläpeen tai laukun hihnan ympärille. Heijat on ommeltu käsin, joten pieniä vaihteluja koossa ja ulkonäössä voi olla. Heijoissa käytetty heijastava materiaali on 3M Scotshlite 9910 nauhaa joka on ammatisuojavaatetukseen suunniteltua ja täyttää EN ISO 20471 (EN-471) sekä EN13356 standardin vaatimukset. Heijastavaa nauhaheijaa ei tuotteena ole tyyppitarkastettu, joten käytä Heijan lisäksi tyyppihyväksyttyä jalankulkijaheijastinta josta löytyy merkintä CE EN-13356. 

Lankakorut ovat upcycling tuotteita. Niissä käytetty lanka on saumurilankaa, jäänyt muilta käyttämättä ja päätynyt kirpputoreille. Kunkin tuotteen yhteydessä on materiaalitiedot, tieto siitä onko lanka puuvillaa vai sekoitekuituja, sikäli mikäli tieto on ollut minulla saatavilla. Koruosat ovat joko sterling hopeaa tai hopeoituja.

Kuka olen?

Olen Maria Vähäsarja, TaM, kulttuurialalla työskentelevä pienkäsityöläinen.

Nauhaheijat saivat alkunsa vuonna 2010, muita tuotteita tulee mukaan vähän kerrallaan.

Tekstiili-ilmaisu on voimavara ja intohimo. Iloitsen jos tuotteeni ilahduttavat myös sinua!