top of page
IMG_9408.JPG

Mikä heija?

Heija on synonyymi sanalle kehto. Heijan tuotteet ovat huolella, käsin ja ilolla valmistettuja. Materiaalit ovat laadukkaita, suurelta osin kotimaisia ja tuotteet ovat kokonaan käsin valmistettuja.

Heijastava nauhaheija auttaa sinua näkymään liikenteessä ja on lisäturva pimeällä liikkuessasi. Nauhaheija heijastaa molemmin puolin, sivuissa erilaiset nauhat. Kiinnitä kumilenkki vetosilmukalla vetoketjun vetimeen, napinläpeen tai laukun hihnan ympärille. Heijat on ommeltu käsin, joten pieniä vaihteluja koossa ja ulkonäössä voi olla. Heijoissa käytetty heijastava materiaali on 3M Scotshlite 9910 nauhaa joka on ammatisuojavaatetukseen suunniteltua ja täyttää EN ISO 20471 (EN-471) sekä EN13356 standardin vaatimukset.

 

Heijastavaa nauhaheijaa ei tuotteena ole tyyppitarkastettu, joten käytä Heijan lisäksi tyyppihyväksyttyä jalankulkijaheijastinta josta löytyy merkintä CE EN-13356. 

Lankakorut ovat upcycling tuotteita. Niissä käytetty lanka on saumurilankaa, jäänyt muilta käyttämättä ja päätynyt minulle.  Koruosat ovat joko sterling hopeaa tai hopeoituja.
 

bottom of page